مدیر شیلات و آبزیان استان مرکزی گفت: دومین جشنواره بزرگ طبخ آبزیان شهرستان اراک در مجتمع تفریحی شیلاتی قزل پارک برگزار میشود |
|
حسن اکبری با اشاره به برگزار جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان اراک اظهار داشت: دومین جشنواره بزرگ طبخ آبزیان با هدف فرهنگسازی برای ارتقاء مصرف آبزیان بهعنوان یک غذای سالم روز چهارشنبه 12 اردیبهشتماه و همزمان با میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) توسط بخش خصوصی و با همکاری مدیریت شیلات و آبزیان استان در محل مجتمع تفریحی شیلاتی قزل پارک اراک برگزار میشود. وی با اشاره به فواید مصرف آبزیان و با بیان اینکه ماهی و انواع آبزیان یکی از مواد غذایی سالم به شمار میرود که باید مصرف آن در بین خانوادهها افزایش یابد گفت: پیشگیری از بیماریهای فشار خون, کاهش بیماریهای قلبی و عروقی, رشد و سلامت سیستم عصبی جنین, پیشگیری از بیماری آلزایمر و غیره بخشی از مزایای استفاده از آبزیان است که توصیه شده حداقل دو بار در هفته این غذا در سبد غذایی خانوار قرار گیرد. |
![]() |
مدیر شیلات و آبزیان استان مرکزی تصریح کرد: میانگین سرانه مصرف آبزیان در استان مرکزی حدود 9 کیلوگرم است که این میزان با میانگین کشوری فاصله داشته و حدود 2 کیلوگرم کمتر است. اکبری با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی و جشنوارههای طبخ آبزیان به همراه توسعه مراکز عرضه آبزیان بهعنوان یکی از راهکارهای اصلی افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان گفت: علیرغم محدودیتهای شدید مالی, در سال گذشته 4 جشنواره طبخ آبزیان در شهرستانهای خمین, تفرش و خنداب برگزار شد که پیشبینی میشود این برنامه در سال 97 هم برای تمام شهرستانها ادامه داشته باشد, گفتنی است در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان شهرستان اراک, برنامههای شاد و متنوعی هم به مناسبت جشن نیمه شعبان با حضور هنرمندان کشوری و استانی برگزار میشود منبع : تسنیم |