پژوهشگر مرکز آبزی پروری ایرتا از اسپانیا گفت: نتایج مقالات و سخنرانی های ارائه شده در همایش تخصصی غذای زنده که طی روزهای اخیر در دانشگاه ارومیه برگزار شد، در رونق آبزی پروری ایران موثر است. |
|
پروفسور انریک گیسبرت (Enric Gisbert) روز دوشنبه در حاشیه این همایش بین المللی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ارومیه افزود: خروجی این همایش قابل انتقال به فعالان صنعت آبزی پروی، پرورش لاروی ماهی و حلزون صدفی است. |
![]() |
وی اضافه کرد: یافته های دانشگاهی مرتبط با پرورش لاروی ماهی، روش های تحقیقی مربوط به تغذیه لاروی ها، چالش های پیش روی تولید کوچکترین جانداران مهره دار و نقش آرتمیای غنی شده در تغذیه لارو ماهیان خاویاری در این همایش تخصصی مورد تبادل نظر قرار گرفت. منبع : ایرنا |