جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در نير اردبيل

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در نير اردبيل
اخبار شیلاتی

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در نير اردبيل

تعداد بازدید:۱۶۸ تعداد نظرات:۰
جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در نير اردبيل

نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در سالن ورزشی حجاب نیر برگزار شد

در این جشنواره که 33 آشپز شرکت کرده بودند ، خانم ها بهجتی ، امامی و اسماعیل زاده به ترتیب مقام های اول تا سوم کسب کردند.

واعظی مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: سرانه مصرف ماهی در استان 10ونیم کیلوگرم است و استان ما رتبه سوم مصرف ماهی را در استان های غیرساحلی کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود : سال گذشته 9 هزار تن انواع ماهی سرد آبی و گرم آبی در استان تولید و روانه بازار شده است.
واعظی از وجود 18 مزرعه پرورش ماهی در شهرستان نیر خبر داد و گفت: امسال پیش بینی می شود 700 تن ماهی در این شهرستان تولید شود

منبع : صدا و سیما

کلیدواژه‌ها:
جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در نير اردبيل
دیدگاه خود را بیان کنید