فرآورده‌های خام دامی باید بصورت بسته بندی عرضه شود

فرآورده‌های خام دامی باید بصورت بسته بندی عرضه شود
اخبار شیلاتی

فرآورده‌های خام دامی باید بصورت بسته بندی عرضه شود

تعداد بازدید:۱۷۷ تعداد نظرات:۰

فرآورده‌های خام دامی باید بصورت بسته بندی عرضه شود

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فرآورده‌های خام دامی از جمله مرغ، ماهی، میگو و گوشت باید در بسته‌بندی‌های مورد تایید سازمان دامپزشکی عرضه شود.

علی‌اصغر حسنی مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فرآورده‌های خام دامی از جمله مرغ، ماهی، میگو و گوشت باید در بسته‌بندی‌های مورد تایید سازمان دامپزشکی که در واحد‌های صنفی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای ارائه‌ می‌شود عرضه گردد.

او با اشاره به اینکه طبق آخرین اطلاعات، انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان از طریق سرفه، عطسه، ترشحات بینی و دهان صورت می‌گیرد، تصریح کرد: با توجه به این که تماس دست‌ها با محیط و سطوح آلوده به ویروس در اماکن عمومی وجود دارد بسته بندی شدن گوشت مهم و ضروی است.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دستورالعمل‌های بهداشتی در خصوص کنترل شیوع ویروس کرونا به تمام واحد‌های صنفی از جمله واحد‌های عرضه گوشت و مرغ در خراسان رضوی داده شده است.

حسنی به پرهیز از عرضه انواع گوشت به‌صورت روباز اشاره کرد و افزود: در صورت عرضه انواع گوشت به‌صورت سنتی، این موادغذایی باید حداقل دارای پوشش مناسب بوده و به‌صورت رو بازعرضه نشود.

او ادامه داد: در صورت تقاضای چرخ کردن گوشت توسط شهروندان فقط در حضور مشتری با رعایت بهداشت فردی و تجهیزات محیطی می‌تواند این کار انجام شود به طوری که برای هر بار چرخ‌کردن شست‌وشوی دست، تعویض دستکش و گندزدایی توسط قصاب صورت گیرد.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عرضه و فروش محصولات گوشتی و هرگونه فرآورده خام دام و طیور به‌صورت دست‌فروشی و سیار در خارج از محل‌های صنفی ممنوع است و این نوع فرآورده‌ها باید فقط در یخچال نگهداری شود.

حسنی افزود: هرگونه اقدامی جهت نقل و انتقال انواع محصولات دام و طیور باید با خودرو‌های حمل و نقل تحت نظر سازمان دامپزشکی انجام شود و قبل از انجام این کار نیز خودروی مذکور ضدعفونی شود.

او ادامه داد: در مجموع تمامی نظارت‌ها در حوزه فرآورده‌های خام دام و طیور برعهده دامپزشکی است و در بحث عرضه این محصولات از نوع پخته آن هم منعی وجود ندارد، زیرا هنوز مصوبه‌ای برای تعطیلی رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها صادر نشده است.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در فعالیت این مجموعه‌ها فقط اجازه عرضه غذای بیرون‌بر داده شده است و سرو در داخل سالن غذاخوری و همچنین اجاره سالن برای مجالسی از قبیل عروسی و عزا ممنوع بوده که تاکنون مورد خاصی که تخلف از این مصوبه باشد مشاهده نشده است.

حسنی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرنوع تخلف در این رابطه موضوع را به شماره تلفن‌های ۱۹۰، ۱۹۱ و ۴۰۳۰ گزارش کنند تا بازرسان گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بلافاصله در محل حاضر شده و با فرد یا افراد متخلف برخورد لازم و قانونی انجام دهند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

کلیدواژه‌ها:
فرآورده‌های خام دامی باید بصورت بسته بندی عرضه شود
دیدگاه خود را بیان کنید