بازدید حاکمیتی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، از واحد عمل آوری و ماهی خشک کنی در شهرک صنعتی گامبرون شهرستان بندرعباس انجام شد. |
---|
دکتر مصطفی فخرآبادی پور مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای نظارت های حاکمیتی دامپزشکی، یبه صورت میدانی از مرکز عمل آوری و ماهی خشک کنی واقع در شهرک صنعتی گامبرون بندرعباس بازدید کرد. دکتر عباس طالبی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل، ایشان را در این بازدید همراهی کرد و رعایت دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور در واحد مذکور مورد بررسی قرار گرفت و تذکرات بهداشتی لازم، به منظور اجرای بهینه ضوابط بهداشتی دامپزشکی و تولید پایدار، به مسؤولین فنی بهداشتی، متصدیان آن داده شد. در این واحد تولیدی روش های خشک و نمک سود کردن ماهی جهت تولید و صادرات آن و همچنین علاوه بر رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در تولید، الزام رعایت موارد بهداشتی تولید محصول مورد نظر کشور مقصد نیز، مورد توجه قرار گرفت و تذکرات بهداشتی لازم به مسؤول فنی بهداشتی و متصدی این واحد تولیدی، داده شد. در این بازدید برخی نواقص مشاهده شده در راستای رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی جهت دریافت کدهای EC و IHR که در ممیزی های واحدهای تولیدی و متقاضی صادرات، مورد توجه خواهد بود، مدنظر مسؤول فنی بهداشتی واحد به عنوان نماینده مستقر دامپزشکی در این واحد تولیدی و متصدی آن قرار داده شد، تا با رفع نواقص و انجام بهینه امور مرتبط، مورد ممیزی دامپزشکی، ویژه دریافت کدهای مذکور، قرار گیرد. منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان |