نظارت حاکمیتی و بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولیدی فراورده های خام دامی

بازدید حاکمیتی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، از واحد عمل آوری و ماهی خشک کنی در شهرک صنعتی گامبرون شهرستان بندرعباس انجام شد.

بازدید حاکمیتی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، از واحد عمل آوری و ماهی خشک کنی در شهرک صنعتی گامبرون شهرستان بندرعباس انجام شد.

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۲۰ بازدید
نظارت حاکمیتی و بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولیدی فراورده های خام دامی

بازدید حاکمیتی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، از واحد عمل آوری و ماهی خشک کنی در شهرک صنعتی گامبرون شهرستان بندرعباس انجام شد.

دکتر مصطفی فخرآبادی پور مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای نظارت های حاکمیتی دامپزشکی، یبه صورت میدانی از مرکز عمل آوری و ماهی خشک کنی واقع در شهرک صنعتی گامبرون بندرعباس بازدید کرد.

دکتر عباس طالبی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل، ایشان را در این بازدید همراهی کرد و رعایت دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور در واحد مذکور مورد بررسی قرار گرفت و تذکرات بهداشتی لازم، به منظور اجرای بهینه ضوابط بهداشتی دامپزشکی و تولید پایدار، به مسؤولین فنی بهداشتی، متصدیان آن داده شد.

در این واحد تولیدی روش های خشک و نمک سود کردن ماهی جهت تولید و صادرات آن و همچنین علاوه بر رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در تولید، الزام رعایت موارد بهداشتی تولید محصول مورد نظر کشور مقصد نیز، مورد توجه قرار گرفت و تذکرات بهداشتی لازم به مسؤول فنی بهداشتی و متصدی این واحد تولیدی، داده شد.

در این بازدید برخی نواقص مشاهده شده در راستای رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی جهت دریافت کدهای EC و IHR که در ممیزی های واحدهای تولیدی و متقاضی صادرات، مورد توجه خواهد بود، مدنظر مسؤول فنی بهداشتی واحد به عنوان نماینده مستقر دامپزشکی در این واحد تولیدی و متصدی آن قرار داده شد، تا با رفع نواقص و انجام بهینه امور مرتبط، مورد ممیزی دامپزشکی، ویژه دریافت کدهای مذکور، قرار گیرد.

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان

دیدگاه خود را بیان کنید