|
به منظور بالا بردن سطح مصرف آبزيان و فرهنگ آبزي مصرفي كارگاه آموزش طبخ آبزيان در شهرستان كلاله برگزار شد. |
|---|
|
رئيس اداره شيلات شهرستان هاي كلاله، گاليكش و مراوه تپه در اين باره گفت: در هفته هلال احمر و بمناسبت روز دختر، يك دوره، كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در مركز فني و حرفه اي با بهره گيري از مربي مجرب و شركت بيش از ۸۰ تن از بانوان و دختران علاقمند به طبخ آبزيان در شهرستان كلاله برگزار گرديد. ملاشاهي با اعلام اين خبر تصريح كرد: در اين كارگاه آموزشي كه با استقبال بانوان شهرستان برگزار شد، شركت كنندگان با روش پخت ۵ نوع غذا بر پايه آبزيان آشنا شدند. وي با تاكيد بر فرهنگ سازي مصرف آبزيان در سطح جامعه اظهار داشت: يكي از راهكارهاي فرهنگ سازي در زمينه مصرف آبزيان، برگزاري جشنواره ها و دوره هاي آموزشي مختلف با رويكرد نحوه نگهداري و روش هاي گوناگون طبخ براي شهروندان و به خصوص مادران جامعه در راستاي رسالت اداره كل شيلات استان در زمينه ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و افزايش سرانه مصرف ماهي به عنوان غذاي سلامتي در جامعه مي باشد. شهرستان كلاله با دارا بودن ظرفيت ها و قابليت هاي مناسب در جهت توليد انواع ماهيان گرمابي ، سردآبي و خاوياري توانايي تامين پروتئين مصرفي شهرستان را دارا مي باشد . منبع: روابط عمومي سازمان شيلات ايران |
