برگزاري كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در شهرستان کلاله

به منظور بالا بردن سطح مصرف آبزيان و فرهنگ آبزي مصرفي كارگاه آموزش طبخ آبزيان در شهرستان كلاله برگزار شد.

به منظور بالا بردن سطح مصرف آبزيان و فرهنگ آبزي مصرفي كارگاه آموزش طبخ آبزيان در شهرستان كلاله برگزار شد.

برگزاري كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در شهرستان کلاله
اخبار شیلاتی

برگزاري كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در شهرستان کلاله

به منظور بالا بردن سطح مصرف آبزيان و فرهنگ آبزي مصرفي كارگاه آموزش طبخ آبزيان در شهرستان كلاله برگزار شد.

تعداد بازدید:۲۸۹ تعداد نظرات:۰
برگزاري كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در شهرستان کلاله

به منظور بالا بردن سطح مصرف آبزيان و فرهنگ آبزي مصرفي كارگاه آموزش طبخ آبزيان در شهرستان كلاله برگزار شد.

رئيس اداره شيلات شهرستان هاي كلاله، گاليكش و مراوه تپه در اين باره گفت: در هفته هلال احمر و بمناسبت روز دختر، يك دوره، كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در مركز فني و حرفه اي با بهره گيري از مربي مجرب و شركت بيش از ۸۰ تن از بانوان و دختران علاقمند به طبخ آبزيان در شهرستان كلاله برگزار گرديد.

ملاشاهي با اعلام اين خبر تصريح كرد: در اين كارگاه آموزشي كه با استقبال بانوان شهرستان برگزار شد، شركت كنندگان با روش پخت ۵ نوع غذا بر پايه آبزيان آشنا شدند.

وي با تاكيد بر فرهنگ سازي مصرف آبزيان در سطح جامعه اظهار داشت: يكي از راهكارهاي فرهنگ سازي در زمينه مصرف آبزيان، برگزاري جشنواره ها و دوره هاي آموزشي مختلف با رويكرد نحوه نگهداري و روش هاي گوناگون طبخ براي شهروندان و به خصوص مادران جامعه در راستاي رسالت اداره كل شيلات استان در زمينه ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و افزايش سرانه مصرف ماهي به عنوان غذاي سلامتي در جامعه مي باشد.

شهرستان كلاله با دارا بودن ظرفيت ها و قابليت هاي مناسب در جهت توليد انواع ماهيان گرمابي ، سردآبي و خاوياري ‏توانايي تامين پروتئين مصرفي شهرستان را دارا مي باشد . ‏

منبع: روابط عمومي سازمان شيلات ايران

کلیدواژه‌ها:
برگزاري كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در شهرستان کلاله
دیدگاه خود را بیان کنید