اُزن پژوهان نوین

شرکت دانش بنیان تولیدی اُزن پژوهان نوین

شرکت دانش بنیان تولیدی اُزن پژوهان نوین

سه‌شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۱۳۲ بازدید

شرکت ازون پژوهان نوین

اُزن پژوهان نوین

شرکت دانش بنیان تولیدی

شرکت تولیدی ازن پژوهان نوین طی سال ها تحقیق و پژوهش موفق به ساخت ژنراتورهای ازن شد که ظرفیت آن ها از ۵۰ گرم تا ۲۰ کیلو گرم در ساعت بوده وبا تکنولوژی روز دنیا ( کرونا دیس شارژینگ) و سیستم خنک کننده آبی بصورت دائم کار می باشد که در زمینه مشاوره ، طراحی واجرای سیستم های تصفیه آب ، فاضلاب ، هوا و محصولات طبق استاندارد و تایید وزارت صنعت ، معدن و تجارت و ایزو 9001/2010 می باشد.

شرکت ازن پژوهان داری بیشترین رزومه نصب در مرغداری ها ، سردخانه ها، مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سردابی و گرمابی ، میگو، استخرهای شنا ، کارخانجات صنایع غذایی،گلخانه ها و... با دریافت تاییدیه عملکرد دستگاه از مشتریان می باشد.

کاربرد ازن در سیستم تصفیه آب

اوزن در ترکیب با آب اثر فوق‌العاده زیاد اکسیدکنندگی داشته و محیط یا آب را میکروب‌زدایی، آلاینده‌های آلی و معدنی را حذف و سموم شیمیایی را از بین می‌برد بدون اینکه مواد مضر تولید کند. به‌عبارت‌دیگر، پس از ورود اوزون به تصفیه‌خانه عمل ضدعفونی با سرعت بسیار بالا انجام‌شده و ازن به اکسیژن تبدیل می‌گردد. درنتیجه، هیچ ماده مضری از واکنش ازن با مواد آلی و معدنی در آب و فاضلاب به وجود نخواهد آمد. همچنین با توجه به تولید مواد مضر و سرطان‌زا از قبیل تری هالومتان و ترکیبات آلی کلرینه در مصرف کلر برای تصفیه آب و فاضلاب، استفاده از گاز ازن O3 در حال جایگزین شدن با کلر می‌باشد. ازجمله کاربردهای ازن تصفیه و ضدعفونی آب در فرآیند تولید آب آشامیدنی و شست‌وشو بطری‌ها، ضدعفونی آب مصرفی در تولید داروها و حذف آلودگی­های میکروبی آب قبل از RO می‌باشد.

اداره غذا و دارویی آمریکا ( FDA ) در سال 2001 کاربرد اکسیژن فعال را به‌عنوان یک ماده ضد باکتریایی در مواد غذایی تصویب نموده است. طبق مقاله منتشرشده‌ای از سازمان محیط‌زیست، در زمان استفاده از اکسیژن فعال برای ضدعفونی نیاز به کاربرد هیچ ضدعفونی‌کننده‌ی ثانویه‌ای نیست.”

ضدعفونی میوه و سبزیجات در سردخانه

افزايش زمان ماندگاري وتازه ماندن ميوه ها وسبزيجات با استفاده از گاز ازن

نگهداري و افزايش زمان ماندگاری محصولات غذایی همواره یکی از دغدغه های توليد كنندگان در سطح جهان مي باشد. طبق مقاله منتشر شده اي از سازمان محيط زيست , استفاده از اكسيژن فعال به منظور ضد عفوني ميوه ها, سبزيجات و گوشت, نیاز به استفاده از هر گونه ضد عفوني کننده ثانويه اي را منتفی مینماید.

كاربرد اكسيژن فعال در عمل آوري و نگهداري مواد غذايي سبب ايمني آنها در کلیه مراحل, از به عمل آوري تا مصرف مي گردد.ميکرو ارگانيسم هاي خاک, سبزيجات را در سطح وسیعی آلوده مي کنند. ميوه ها توسط باکتريها، هاگ ها, قارچها, اسپورهاي منتشر شونده از طريق هوا, باکتريهاي منتشر شونده توسط هسته قطرهDroplet nuclei , ذرات گرد و غبار و دست افرادي که در چيدن ، بسته بندي و توزيع دخالت دارند ، آلوده مي شوند.

طبق آزمایشات متخصصین بيشتر ميکرو ارگانيسم هايي همراه با ميوه ها و سبزيجات مانند باکتريهاي اسيد لاکتيک،Coryneform, Pseudowonads, Xanthamonad, Micrococci و بسياري از قارچها وColiform بي خطرند اما نقش مهمي در فساد آنها دارند. ميوه ها و سبزیجاتی که دارای بافت نرمی هستند خيلي زودتر توسط باکتريها از بين مي روند و ميوه هاي ترش محيط مناسبي براي تکثير قارچها هستند.”

تصفیه و ضدعفونی استخرهای شنا

کاربرد ازن ژنراتور در استخرها

شنا يكي از ورزش ها و سرگرمي هاي بسيار مناسب و لذت بخش براي كليه افراد در سنين مختلف محسوب مي شود. انواع استخرها در مدارس، خوابگاه ها، هتل ها، پارک ها و يا موسسات، وجود دارند. بنابراین ، اينگونه اماکن بايستي به وسيله يکي از سازمان هاي ذيربط مورد کنترل و بازديد دقيق قرار گيرد تا خطري از هر نظر متوجه استفاده کنندگان آن نشود و باعث بروز بيماري هاي پوستي، قارچي، اختلالات روده اي، اسهال، ناراحتي هاي چشم و گوش نگردد. به هر حال بايد سعي شود که آب اين اماکن تا حد امکان عاری از میکروب باشد. در این نوشتار سعی شده است تا نتیجه تحقیقات انجام شده و اطلاعات فنی موجود، در این زمینه ارائه گردد.

كليه اطلاعات فني مربوط به ابنيه وتاسيسات بايد توسط فرد داراي صلاحیت تهيه شود. تمامي سازه ها بايد مطابق با الزامات قوانين ومقررات مرتبط مانند مقررات ملي ساختمان باشد.”

o3pnco.com

دیدگاه خود را بیان کنید